TRAGICKÁ NEHODA: Zrážka troch áut si vyžiadala jeden život

13.09.2024 Senica

Senica 13. septembra (TASR) - Dopravná nehoda troch áut, ktorá sa stala vo štvrtok (12. 9.) podvečer medzi obcou Dojč a križovatkou na obec Štefanov v okrese Senica, si vyžiadala jednu obeť. Trnavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Podľa prvotných informácií sa mal 21-ročný vodič pri predchádzaní nákladného auta čelne zraziť s oproti idúcim autom, ktoré šoféroval 46-ročný muž. Policajti priblížili, že náraz bol taký silný, že jedno z áut odhodilo do ďalšieho osobného auta.

"Pri dopravnej nehode sa zranili štyri osoby, z ktorých jedna, a to 46-ročný vodič auta Ford, svojim zraneniam podľahla," podotkli policajti s tým, že prítomnosť alkoholu u účastníkov nehody nepotvrdili.

Na miesto bol privolaný aj znalec z odboru cestnej dopravy. "Cesta bola z dôvodu dokumentovania nehody a odstraňovania jej následkov na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá," dodali policajti s tým, že vyšetrovateľka začala vo veci trestné stíhanie pre trestné činy usmrtenia a ublíženia na zdraví z nedbanlivosti. "Presná príčina a okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania," doplnili.
 

Vyberte región

mark